Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вул. Черемшини відкрили для двостороннього руху транспорту

Від сьогодні, 30 листопада, вул. Черемшини відкрито для двостороннього руху. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на ЛКП «Львівавтодор».

«Маємо дозвіл від поліції. Відповідні роботи для організації проїзду проведені, дорожні знаки встановлені. Тому від сьогодні вул. Черемшини відкрито для двостороннього руху транспорту», - розповів Олег Береза. 

За словами в.о. директора управління транспорту, Олега Партики, у зв’язку із відкриттям вул. Черемшини для двостороннього руху транспорту, внесені корективи в схему руху громадського транспорту, який курсує вул. Личаківською.

«По вул. Черемшини будуть курувати усі маршрутки крім маршруту № 5А і студентського, оскільки на цих маршрутах курсують великогабаритні автобуси»», - розповів Олег Партика.

Нагадаємо, на вул. Личаківській триває капітальний ремонт дороги. У зв’язку з ремонтними роботами, з 15 листопада 2017 року і до 22.00 год 21 січня 2018 року перекрито для руху транспорту вул. Личаківську, від вул. Крупꞌярської до вул. Черемшини. На час перекриття вулиць відбулися зміни у схемі руху 9 міських маршрутів: № 5Н, № 5А, № 15, № 18, № 29, № 36, № 39, № 47А, № 50 та 2 приміських - № 217а та № 138.

Відповідно, від сьогодні, 30 листопада, маршрути № 15, № 18, № 29, № 36, № 39, № 47А, № 50 та 2 приміських - № 217а та № 138 курсуватимуть по вул. Черемшини.

А маршрути №5А і студентський курсуватиме за попередньо затвердженим маршрутом.

Зокрема, 5А- в напрямку м. Винники – вул. Некрасова – вул. Черемшини – вул. Личаківська, далі по маршруту; з м. Винники: вул. Богданівська – вул. Старознесенська – вул. Кордуби – вул. Б. Хмельницького – вул. Замарстинівська – пл. Різні.

Студентські шатл-баси – в обох напрямках по вул. Зеленій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ