Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вул. І. Франка, буде частково перекрито для проїзду транспорту

Як повідомили в управлінні транспорту Львівської міської ради, від завтра, 12 жовтня, через ремонтні роботи на вул. І. Франка, буде перекрито частину вулиці для проїзду транспорту. Об’їзд приватного транспорту здійснюватиметься по вул. Карманського - Ярославенка. Натомість перевізнику, який обслуговує маршрут №53, пропонують здійснювати об’їзд по вул. Стуса.

«Оскільки від завтра буде перекрито для руху транспорту вул. І. Франка на ділянці від вул. Карманського до вул. Ярославенка, ця ділянка дороги буде закрита для проїзду транспорту. Об’їзд приватний транспорт здійснюватиме по вул. Карманського і вул. Ярославенка.

Також по цій вулиці курсує маршрут №53. Оскільки вулички, по яких здійснюватиметься об’їзд, не є широкими, а на маршруті №53 курсують великі автобуси, ми запропонували перевізнику, щоб на час ремонту вул. І. Франка об’їзд здійснювати по вул. Стуса. А саме, в напрямку від центру – вул. Стуса – вул. Литвиненка – вул. Угорська. В напрямку до центру: вул. Угорська - вул. Карбишева - вул. Стуса. Чекаємо на їхні зауваження та пропозиції», - розповів Ігор Собенко, заступник начальника управління транспорту ЛМР.

Нагадаємо, від завтра, 12 жовтня, з 09.00 год і до 20.00 год. 15 листопада буде перекрито рух транспортних засобів на вул. І. Франка (на ділянці від вул. Ярославенка до вул. Карманського), у зв’язку із проведенням дорожньо-ремонтних робіт.

Роботи виконує ТзОВ «Львівська Дорожня Служба».

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ