Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

ВВС розслідує крадіжку епізоду «Шерлока»

ВВС офіційно заявила, що веде розслідування витоку в інтернет третього епізоду четвертого сезону телесеріалу "Шерлок". Як передає ВВС, російський Перший канал, який має права на показ серіалу в РФ, уже заявив, що підозрює в інциденті хакерів.

"BBC Worldwide дуже серйозно ставиться до порушення нашої суворої системи безпеки, і ми ініціювали повне розслідування того, як стався цей витік", - йдеться у заяві комерційного підрозділу корпорації, який займається поширенням серіалу.

Перший канал Росії також повідомив, що перебуває в тісному контакті з ВВС та намагається виявити джерело матеріалів, викладених в інтернет.

"За попередньою версією, причиною була хакерська атака. Повною інформацією про інцидент Перший канал буде готовий поділитися з колегами після закінчення розслідування", - йдеться у заяві російського телеканалу.

Епізод під назвою "Остання справа" (Last Problem) у російській озвучці з'явився в мережі за кілька годин до офіційного виходу в телеефір на території Великої Британії.

На офіційній сторінці серіалу у Twitter творці "Шерлока" закликали глядачів не cкачувати і не поширювати нелегальну версію останньої серії.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ