Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

В'язівський: Тимошенко провокує чергову інфляцію

Володимир В’язівський, керівник штабу кандидата в Президенти Віктора Ющенка, народний депутат, вважає неприпустимим прагнення Тимошенко надрукувати 1 мільярд гривень для боротьби з епідемією грипу. Він відзначив, що Президент України, ветуючи відповідний закон, захищав інтереси українців, адже чергова емісія призведе до поглиблення кризових явищ в країні. Про це сьогодні, 25 листопада, повідомила прес-служба «Нашої України».

 

«По-перше, ніхто досить не бачив проекту державної програми боротьби проти грипу. Відсутні будь-які економічні розрахунки. Тобто, ніхто не знає, куди саме підуть ці гроші. Може на черговий піар прем’єр-міністра», - припустив депутат.

 

«Розподіл 1 мільярда гривень в «ручному режимі» викликає великі питання», - наголосив керівник штабу. По-друге, за словами В’язівського, друк 1 мільярду гривень призведе до значного стрибку інфляції: «Країна не витримає ще й такого удару від уряду. Кожна людина тоді відчує таку «допомогу» - це поставить на межу виживання найменш забезпечені верства населення».

 

Депутат підкреслив, що ситуація з грипом в черговий раз показала непрофесійність уряду Тимошенко. Крім того, він називає цинізмом скликання позачергово засідання Верховної Ради. «В умовах кризи, катастрофічного дефіциту бюджету, витрачати державні кошти на позачергове засідання парламенту – неприпустимо і безвідповідально», - наголосив

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ