Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Вибори нового гендиректора: чи повернуться щурі та бомжі до Львівської філармонії?

У Львові 28 лютого відбудуться вибори генерального директора Львівської обласної філармонії. Про це сьогодні, 2 лютого, розповів чинний гендиректор Львівської обласної філармонії Володимир Сивохіп.
Фото з http://www.philharmonia.lviv.ua/

Володимир Сивохіп зазначив: «Нещодавно були збори колективу Львівської філармонії – це були перші збори, коли не було сумніву щодо кворуму. Тема зборів була такою: колектив висунув кандидатів у конкурсну комісію. Що цікаво, йшлося не лише про кандидатів із середовища філармонії».

Він зауважив, що нема ажіотажу довкола цих виборів: «Мушу вас розчарувати, ну який резонанс, яка цікавість, кому це взагалі потрібно. Скоро закінчиться термін подачі заявок, а їх досі ніхто не подав».

Водночас Володимир Сивохіп повідомив, що маєх намір взяти участь у конкурсі. "У понеділок (6 лютого) я піду до управління майном спільної власності Львівської обласної ради і подам свою кандидатуру на посаду генерального директора Львівської обласної філармонії", - сказав він.

Також Володимир Сивохіп нагадав, якою була філармонія 12-13 років тому. «Над тобою доволі гарна стеля, але вся облуплена, вся у плісняві. І прямо з тієї стелі на тебе капає дощ. Біля твого крісла поруч якийсь тазик, якась шмата, щоб та вода не йшла далі. Дивлюсь на сцену, виявляється і там йде дощ, і там є тазик. А в перервах прибиральниця лише встигає виносити відра. З-під сцени вибігає щур і так собі спокійно направляється у фоє. Там лежав на підлозі дуже дешевий лінолеум, який вельми полюбляли ці гризуни. А під сценою була котельна, де жили її працівники та бомжі. Завжди був страх, що вона може вибухнути. Я вже не кажу про стан вбиралень, де не було води».

Нагадаємо, що Воломири Сивохіп є генеральним директором Львівської обласної філармонії є Водомир Сивохіп з квітня 2006 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ