Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вибори в Кам'янка-Бузькій ОТГ можуть не відбутися

В Кам'янка-Бузькій ОТГ влада зриває вибори, які мають відбутися 24 грудня. Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації політичної партії «Наш край».

Як зазначено в повідомленні, 15 листопада, в межах підготовки до виборів, Кам'янка-Бузька міська територіальна виборча комісія видала постанову «Про утворення Територіальних виборчих округів, встановлення їх меж та нумерації».

18 листопада секретар міської територіальної виборчої комісії, яка представляє політичну партія «Громадянська позиція», подала позов до суду з вимогою скасувати постанову Кам'янка-Бузької міської ТВК від 15.11.2017 року №4 «Про утворення територіальних виборчих округів, встановлення їх меж та нумерації». Однак суд позов не задовольнив.

А вже 21 листопада мешканець міста Кам'янка-Бузька подав в Львівський окружний адміністративний суд аналогічний позов, який вчора було задоволено.

Тому на даний час постанова "Про утворення територіальних виборчих округів" скасована. І підготовка до виборів зірвана.

Нагадаємо, що з 20 листопада розпочалося  висування кандидатів на виборах в ОТГ, яке триватиме до 29 листопада.

Як зазначили в Львівській обласній організації політичної партії "Наш Край", маніпуляції з визначенням меж виборчих округів свідчать про наміри зірвати виборчий процес. Адже партійним організаціям залишається надто мало часу на якісну підготовку, і визначення кандидатур які будуть вибиратися саме в межах сформованих округів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ