Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Вибух на шахті "Степова": на Львівщину летить Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман скасував заплановані на сьогодні заходи і вилітає до Львівської області. Про це повідомив речник українського уряду Дмитро Столярчук.

Разом з Прем’єр-міністром у Львівську області вилітають Міністр енергетики України Ігор Насалик, Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін. Створено оперативний штаб для координації дій відповідних служб, йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, сьогодні, 2 березня, о 12:46 у селі Глухів Сокальського району Львівської області на шахті № 10 ”Степова ” ВАТ «ЛьвівВугілля» на горизонті 550 м., в 119 конвеєрі внаслідок вибуху сталося обрушення гірської породи.

На шахті працювало 172 гірника, на аварійній ділянці 34 гірника, з яких 8 загинуло. 6 гірників з травмами піднято на поверхню. 20 гірників піднімають на поверхню за допомогою ліфта.

Рятувальна операція триває, до проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 5 відділень Державної воєнізованої гірничо-рятувальної служби Міненерговугілля. Загалом залучено 50 осіб та 7 одиниць техніки, в тому числі від ДСНС 20 осіб та 6 одиниці техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ