Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Видаючи дозволи на розміщення МАФів виконком не перевищував своїх повноважень -- Олег Синютка

Директор департаменту економічної політики ЛМР Олег Синютка стверджує що виконком не перевищив свої повноваження видаючи дозволи на розміщення об’єктів торгівлі.
«Виконком діє в межах і спосіб повноважень, яким наділений згідно чинного законодавства і відповідно надає дозволи на експлуатацію об’єктів, як це передбачено чиним законодавством. Місце розміщення МАФів може бути встановлено відповідно до двох різних підходів: затвердження схеми для всіх МАФів і надання місця відповідно до затвердженої схеми, що ми і будемо робити, або відведення земельної ділянки для кожної окремо, що також можливо згідно існуючої процедури. Після ухвали сесії щодо розміщення МАФів ми затвердимо схему і відповідно із затвердженою схемою дозволимо експлуатувати МАФи».
Нагадаємо, як заявляв раніше голова Представництва Держпідприємництва України у Львівській області – радник голови Держпідприємництва України Ярослав Кашуба: „Виконком Львівської міської ради не має права видавати дозволи на розміщення об’єктів торгівлі, оскільки такий дозвіл не передбачений жодним законом України. Виконком, при бажанні, може видавати дозвіл на експлуатацію об’єктів, що передбачено ЗУ "Про благоустрій населених пунктів".
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ