Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Вихованців «Погулянки» позбавили транспорту

Працівники Центру творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка» обурені зняттям з маршруту трамваю №7, - єдиного громадського транспорту, яким вихованці закладу можуть до нього дістатися. Своє обурення вони висловили у листі до начальника департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Галини Слічної та в. о. начальника управління освіти Зоряни Довганик.

Вул. Мечникова закривають на ремонт

Подаємо листа повністю:

«Сьогоднішня новина про закриття на ремонт трамвайного маршруту № 7 у напрямку «Погулянка» викликав гостре обурення тисячі батьків, дітей і педагогів Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, які можуть перерости в акцію протесту.

Напередодні проведення багаточисельних акцій (концертів) з нагоди новорічно-різдвяних свят, зимових профільних таборів у канікулярний період така «ініціатива» управління транспорту ЛМР є безглуздою і провокаційною щодо збурення громадськості м.Львова.

Старі радянські звички «закопувати гроші» за 15 днів до закінчення фінансового року в противагу зайнятості дітей у вільний від навчання час є не інакше як злочином перед дітьми.

Просимо Вас терміново втрутитись у процес відтермінування ремонтних робіт (припинення руху трамваю) хоча б до 20 січня 2016 року з метою недопущення зриву запланованих масових заходів для дітей на цей період часу та напруження ситуації з боку громадськості міста».

Документ підписали завідувачі відділів – структурних підрозділів ЦТДЮГ. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ