Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконавчий комітет ЛМР ухвалив ряд рішень у сфері містобудування

Сьогодні, 27 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив ряд рішень у сфері містобудування. Одне питання було перенесено для розгляду на наступне засідання. Про це повідомила прес-служба міської ради.

Так, розгляд рішення «Про затвердження детального плану території у районі вул. В. Липинського» було перенесено.

А підтримали члени виконавчого комітету такі рішення:

Про затвердження детального плану території у районі вул. Клепарівської, вул. Батуринської, вул. Генерала О. Грекова, вул. Ветеранів.

Про розроблення детального плану території у районі вул. В. Антоновича, вул. Кульпарківської, вул. Героїв УПА.

Про розроблення детального плану території у районі вул. Героїв Майдану, вул. М. Глінки.

Про розроблення детального плану території, обмеженої вул. Замарстинівською, вул. Східною, вул. Квітовою, вул. Р. Дашкевича.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15.09.2017 No 840. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Гравіс» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на просп. В. Чорновола.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Прем’єр Логістика» існуючого готелю на вул. Героїв УПА, 72 з розширенням за рахунок надбудови та прибудови сходової клітки.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво офісного будинку на вул. Ф. Ржегоржа, 21 на земельній ділянці, призначеній для продажу на земельних торгах (аукціоні).

Про надання дозволу на розроблення змін до затвердженої містобудівної документації «План зонування території м. Львова (зонінг) Том І. Частина 6 Зонування Личаківського району».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ