Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконком Львівської міськради затвердив умови оренди готелю „Київ”

Виконком Львівської міської ради на своєму засідання 30 березня затвердив умови оренди комунального готелю „Київ”.
 Зокрема планується провести конкурс на право оренди готелю, який складатиметься з двох етапів, які надають можливість забезпечити передачу будівлі готелю „Київ” на максимально вигідних умовах. На першому етапі учасники конкурсу повинні підтвердити можливість забезпечення низки вимог, які сприятимуть ефективному та раціональному використанню власності територіальної громади міста Львова. Метою другого етапу є визначення переможця шляхом аукціону з наступним укладенням договору оренди.
Серед вимог до конкурсанта забезпечення профілю діяльності об’єкта, розширення обсягу надання готельних послуг, завершення реконструкції приміщення протягом двох років від початку наданого дозволу та відповідно укладення гарантійної угоди із штрафними санкціями за кожен день простроченого терміну у розмірі 1% від орендної плати, представлення гарантій банківської установи на реалізацію проекту на суму не менше 8 млн. грн.., наявність досвіду надання готельних послуг не менше одного року, забезпечення рівня послуг не нижче трьох зірок, збереження пам’ятки архітектури через укладення охоронного договору, повне погашення чи реструктуризація кредиторської заборгованості, збереження і створення до 1 березня 2009 року не менше 70 нових робочих місць. Сплата місячної орендної плати, яку буде визначено згідно методики.
Аукціон повинен відбутися при стартовій ціні права оренди що становить 100 000 гривень з кроком в 10 000 гривень. У випадку участі у другому етапі лише одного учасника він сплачує до міського бюджету первинну вартість 100 000 гривень. У членів виконкому були певні зауваження щодо конкурсу, оскільки вважають умови завищеними, на що міський голова Андрій Садовий зазначив, що на сьогодні можна назвати мінімум чотири організації, які можуть собі це дозволити: «Нам вигідно, щоб у Львові був ще один готель високого класу, Але не всі це зможуть забезпечити, а під час конкурсу відсіються всі, кому це не під силу, наразі у Львові є лише один готель, який відповідає стандартам чемпіонату з футболу Євро-2012, якщо ми хочемо, щоб цей захід проходив у нас, потрібно негайно створювати такі готелі.»
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ