Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконком ухвалив низку містобудівних умов: на вул. Пасічній постане житловий комплекс

Сьогодні, 10 листопада, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради розглянули ряд питань, які стосуються затвердження містобудівних умов та обмежень. Два питання під час розгляду викликали запитання у членів виконавчого комітету, тому їх перенесли на наступне засідання. Інші питання прийнято з правками. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Виконком прийняв ряд питань щодо затвердження містобудівних умов та обмежень

Відтак, виконавчий комітет прийняв такі рішення:

Про надання дозволу на внесення змін до детального плану кварталу промислової території у районі проїзду Автобудівельників (Рясне-II).

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 21.07.2017 № 634. «Мова йде про нежитлову будівлю для крамнички. Це приміщення у межах тих стін, що є, реконструюють і перетворять на крамничку», - додав начальник управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Табачиним А. М. горища над квартирою № 52 житлового будинку №8 на вул. Окружній.

«Цей будинок збудований, введений в експлуатацію. Змінюється конфігурація даху», - додав Юліан Чаплінський.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію гр. Чижмарем І. В. існуючого нежитлового приміщення під літерою «А’-1» на вул. М. Вороного, 11 з розширенням за рахунок надбудови.

«В дворі є об’єкт, який хочуть надбудувати. Це маленьке приміщення, яке використовується як творча майстерня», - прокоментував Юліан Чаплінський.

Також дано доручення власникам приміщення і голові районної адміністрації провести благоустрій території.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію гр. Шередьком А. А. даху на вул. Краківській, 4 як відновлення конфігурації даху для організації стоку дощової води з розширенням частини мансардних приміщень.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво релігійною громадою Української автокефальної православної Церкви парафії Покрови Пресвятої Богородиці Сихівського району м. Львова будівлі дзвіниці на вул. Демнянській – вул. Фр. Скорини.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво 1-м окремим відділом капітального будівництва ДПСУ навчального закладу 1-2 рівня акредитації та спортивного корпусу з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом, апартаментами та даховою котельнею на вул. Олени Степанівни, 8 зі знесенням існуючих на ділянці споруд та внесення змін до містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на вул. Олени Степанівни, 8, виданих управлінням архітектури департаменту містобудування, від 18.11.2015 №215.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ЛНУ імені Івана Франка літнього павільйону у ботанічному саду ЛНУ імені Івана Франка на вул. М. Черемшини, 44. «Біля Ботанічного саду хочуть зробити літній павільйон для проведення семінарів», - прокоментував Юліан Чаплінський.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзДВ «Західенергоавтоматика» з розширенням адміністративної будівлі на вул. Професора П. Буйка, 2 за рахунок надбудови та прибудови під адміністративно-офісні приміщення.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Вілла Магнолія» житлового комплексу з вбудованими комерційними приміщеннями (перша черга) на земельній ділянці на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній у садівничому товаристві «Геолог».

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на розміщення ТзОВ «Пам’ять» тимчасової автомийки самообслуговування на просп. Червоної Калини, 62.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію спільним Українсько-бельгійським підприємством  у формі ТзОВ «Рейкарц і партнери. Україна» житлового будинку на вул. Вірменській, 19 з пристосуванням під апартаменти. «Йде мова про розширення блоку готелю», - додав Юліан Чаплінський.

Про відмову гр. Вітруху П. І. у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію квартири № 5-А та гаража на вул. Крутій, 33 з надбудовою мансардного поверху у межах існуючих фундаментів.

Про відмову у наданні містобудівних умов та обмежень на будівництво ТзОВ «С.ІД.» торгового павільйону на вул. Б. Хмельницького, 225. «Не подано весь пакет документів», - прокоментував Юліан Чаплінський.

Розгляд двох питань перенесли на наступне засідання виконавчого комітету:

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. гр. Степанковою В. С. та Карпином Р. М. нежитлового приміщення на вул. Науковій, 10-А за рахунок надбудови та влаштування приміщень для ремонту побутової техніки. «Ми це питання вже на виконкомі розглядали. Маю пропозицію, щоб фахівці туди виїхали, поспілкувались з людьми. Прохання, щоб ми на тиждень це питання перенесли», - прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з надбудовою та прибудовою багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Нова громада» на вул. П. Карманського, 6. «Є пропозиція спільно з районною адміністрацією виїхати на місце, поспілкуватись з мешканцями, побачити, як це буде і консолідовано приймати рішення», - прокоментував мер Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ