Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконком виділив 10 млн грн, щоб АТП-1 розрахувалося за автобуси

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 4 жовтня, вніс зміни до міського бюджету Львова на 2017 рік, про це інформує кореспондент Гал-інфо.
Фото: city-adm.lviv.ua

Як повідомив директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук, йдеться про виділення додатково 10 млн грн.

«У зв’язку із тим, що потрібно розрахувати хоча б частково за автобуси із заводом («Електрон», - ред.), пропонується виділити додатково для бюджету розвитку Львова 10 млн грн за рахунок міжбюджетних трансфертів і їх віддати на АТП-1 для розрахунків за автобуси», - сказав Олег Іщук.

АТП-1 заганяє Львів у борги, - депутат

Також виконком виділив додатково управлінню охорони здоров’я ЛМР 1 млн грн. для розрахунку за пільгові медикаменти.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, під час засідання сесії Львівської міської ради 14 вересня, міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що Львів заборгував підприємству «Електрон» 40 млн грн за транспорт.

Тоді ж на сесії депутат Петро Адамик нагадав, що АТП-1 замовило в «Електрону» 55 низькопідлогових автобусів, але не оплатило їх. Тепер вартість транспорту зросла на 1,2 млн грн.

Натомість зазначив депутат, АТП-1 оголосило конкурс на придбання 20 автобусів середньої місткості. Конкурс виграла київська фірма і їй, за словами депутата, заплатили коштами, якими мали б розрахуватися з «Електроном».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ