Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконком затвердив зміни до бюджету на 2017 рік

Сьогодні, 24 листопада, на засіданні виконавчого комітету затвердили зміни до міського бюджету на 2017 рік. За словами Олега Іщука, директора департаменту фінансової політики ЛМР, крім змін, що увійшли до проекту рішення, з міського бюджету Львова вилучають 15,8 млн. грн. освітньої державної субвенції, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Крім тих змін, які увійшли в проект рішення, пропонується додатково розглянути ще одне питання щодо змін у бюджеті, а саме, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів у нас забирають 15,8 млн. грн освітньої субвенції на цей рік.

Нагадаю, що при затвердженні державного бюджету нам на професійно-технічну освіту було виділено субвенцію в розмірі 70 млн. грн. Потім, на протязі року, було внесено зміни до Бюджетного Кодексу, згідно яких із субвенції, яку ми отримали на професійно-технічну освіту, платиться лише заробітна плата педагогічного персоналу. Тобто, усі майстри і цілий ряд інших працівників звідси випали. Таким чином у нас утворилася економія в розмірі 44 млн. грн. Ми її перекинули освіті на її потреби. Зараз із цих 44 млн. грн держава забирає майже 16 млн. грн. Якщо решту, що залишається, не заберуть, то ми ці кошти використаємо для потреб освіти на наступний рік», - доповів Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ