Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Винничук та Матіос – найпопулярніші автори від «Піраміди» у Львові

Згідно з результатами опитування найбільших книгарень Львова, яке здійснила Літературна агенція «Піраміда», найпопулярнішими авторами від «Піраміди» за період з вересня до листопада 2009 року серед львів’ян є Марія Матіос та Юрій Винничук. Про це повідомили в літературній агенції.

Як зазначили працівники львівських книгарень, однією із найпопулярніших книг відомого українського письменника Юрія Винничука є «Легенди Львова. Книга друга». Нагадаємо, це видання вийшло друком до 16 Форуму видавців у Львові, та отримало спеціальну відзнаку Малого журі митців та мистецтвознавців у межах конкурсу «Найкраща книга 16 Форуму видавців».

До наступного Форуму видавців Літературна агенція «Піраміда» запланувала видати подарункове видання двох томів «Легенд Львова» у неперевершеному художньому оформленні молодої львівської дизайнерки Орести Модли.

Як зазначили у книгарні «Дитяча книга», незмінною популярністю серед українських туристів, що приїздять до Львова, також користуються книги Юрія Винничука, що містять історичні розвідки – «Таємниці львівської кави», «Таємниці львівської горілки», «Кнайпи Львова» тощо.

Серед книг Марії Матіос за останні три місяці найзапотребованішими стали нові книги, які було репрезентовано під час 16 Форуму видавців у Львові – «Кулінарні фіглі від Марії Матіос» та «Чотири пори життя». Також популярними є «Солодка Даруся» та «Нація».

Довідка.

В опитуванні взяли участь такі книгарні: «Українська книгарня», «НТШ», «Дитяча книга», «Центр української книги», «Книжкові джерела», «Ноти», «Є», «Фоліо», «Поезія», «Політична книга».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ