Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Винниківська міська рада: інсургенти відступають

Будівля Винниківської міської ради сьогодні, 4 вересня, зранку була повністю заблокована представниками громадськості. Про це Гал-інфо повідомив Роман Дурбак – виконуючий обов’язків головного редактора газети «Винниківський вісник»: редакція газети розміщена у приміщенні міськради.

Група осіб із самого ранку почала розкладати шини  перед входом у раду. Це обмежило доступ до будівлі. Також активісти розгорнули плакати з вимогами до міського голови міста Сергія Уварова та секретаря міськради Богдана Голіяна щодо справедливого розгляду земельних питань.

Раніше ще було повідомлено, що пікетувальники розпалили в бочці багаття перед входом у міську раду. Проте після приїзду поліції, вогонь загасили. До речі, на місці події діє наряд місцевої міліції та поліція. Але в хід подій вони ніяк не втручаються, а лише слідкують за тим, щоб не було бійки чи інших непередбачуваних ситуацій.

Працівники ж міської ради скаржаться на те, що не можуть потрапити на свої робочі місця. Адже продиратися між розкладеними шинами під силу не кожному. Також люди бояться провокацій.

Звичайні городяни скаржаться на те, що не можуть отримати потрібні довідки, акти чи подати звернення. До прикладу, сьогодні до міської ради прийшла пара на реєстрацію шлюбу, проте через блокування роботи в будівлі майбутнє подружжя не змогло узаконити свої стосунки. Подібна ситуація з видачею свідоцтв про народження дитини чи смерть  близької людини виникла і у інших мешканців міста Винник. Через це працівники Винниківської міської ради просять якнайшвидше припинити хаос в роботі ради.

Інші мешканці міста цікавляться, що ж саме відбувається біля будівлі.

Нагадаємо, учора, 3 вересня, у місті Винники громадськими активістами була зірвана сесія міської ради, яку  мав вести секретар Богдан Голіян. Після цього під стінами ради почали збиратися протестувальники, люди стали приносили шини. Після учорашніх подій Богдан Голіян та мер міста Сергій Уваров дістали гіпертонічний криз.

Згодом стало відомо, що близько 14.00 група депутатів та громадяни відтіснили пікетувальників  та розблокували міську раду. Тепер прибирають шини.   

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ