Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Винуватця ДТП, в результаті якої загинуло двоє осіб, засуджено до 6,5 року неволі

Новоселицький районний суд визнав винним 25-річного жителя Хотинського району Чернівецької області у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу, що спричинило загибель кількох осіб). Про це повідомила прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Так, 14 жовтня  2016 року обвинувачений,  керуючи автомобілем марки  «BMW-520», рухаючись  зі швидкістю більше 90 км/год. в напрямку м. Хотин, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення із зустрічним автомобілем.

В результаті вказаної дорожньо-транспортної пригоди загинув 38-річний водій зустрічного транспортного засобу та його 4-річна донька,  дружина потерпілого, яка теж перебувала у вказаному автомобілі, отримала середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Суд підтримав позицію прокуратури та призначив винуватцю ДТП  покарання у виді 6  років 6 місяців  позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.


 


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ