Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Виплата субсидій населенню через підняття ціни на газ зросте в 12 разів – Тарас Федак

Під час наради з головами міст обласного підпорядкування Тарас Федак наголосив на важливості переходу на економні системи опалення.  Він зазначив, що, „зробивши загальний аналіз готовності області до осінньо – зимового періоду, ми дійшли висновку, що найбільш гостро перед нами постали чотири питання, на яких потрібно зосередити свою увагу, а саме:

1. тарифна політика -  з підняттям ціни на теплоенергію ця проблема постане гостро перед нами і населенням. Ми повинні забезпечити збалансованість тарифів;
2. соціальних захист населення. З підняттям тарифів збільшиться кількість сімей, що підлягатимуть під субсидіювання приблизно в 12 разів, ми можемо наразі тільки уявити, наскільки збільшиться роботи у соціальних служб. Тому при Львівській ОДА буде створено робочу комісію, що контролюватиме роботу по видачі субсидій;
3. розрахунок за енергоносії;
4. неконтрольоване встановлення індивідуального опалення. Близько 20 тис. споживачів, що користуються різного роду колонками, зараз є у Львівській області. Тому перед нами постає дві проблеми – це насамперед питання безпеки і великої кількості споживання газу. Тому нам необхідно провести заміну старих приладів на більш економні, що дозволить зекономити споживання газу і тим самим виконати постанову Кабміну”, - зазначив заступник голови Львівської ОДА  Тарас Федак.
Загалом підготовка міст до осінньо-зимового періоду на Львівщині йде нормально, значних проблем стосовно підготовки не було.
          


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ