Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вийшла версія Яндекс.Браузера для України

Яндекс запустив Браузер для України. Програма спілкується з користувачем українською мовою та використовує пошук і сервіси Яндекса, створені спеціально для українців. Про це повідомила прес-служба компанії.

У новому браузері інтерфейс виконано українською мовою. Інтегровані в програму відповіді від сервісів Яндекса теж українською. Так, у пошукових підказках користувачі побачать звичне «Погода у Львові» або вартість товару на Яндекс.Маркеті у гривнях. А щоб українцям було комфортно на іншомовних сайтах, у браузер вбудовано автоматичний перекладач. Він уміє перекладати українською окремі слова та цілі сторінки з восьми мов. Інтерфейс російською мовою також доступний, на нього можна перемкнутися в налаштуваннях програми.

Яндекс.Браузер пам’ятає про звички користувача та прагне передбачити, які сайти він захоче відвідати. Ці ресурси відображаються на Табло у вигляді великих іконок та віджетів.

Як і російськомовна версія програми, український браузер використовує технологію Opera Turbo. Вона прискорює завантаження сторінок у разі низької швидкості з’єднання. А для безпеки користувачів у мережі в браузер інтегровано антивірусну технологію Яндекса та систему «Лабораторії Касперського». Вони попереджують про небезпечні сайти та файли, які краще не відкривати.

Перша версія Яндекс.Браузера, призначена для російськомовної аудиторії, вийшла у жовтні цього року. Версію для України можна завантажити на сторінці http://browser.yandex.ua, докладніше про програму розкаже відеоролик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ