Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Визначено фіналістів національного відбору на Дитяче Євробачення-2017

Десятьох фіналістів національного відбору, які 25 серпня позмагаються за право представляти Україну на міжнародному Дитячому Євробаченні-2017, визначено, - повідомила PR-служба телеканалу UA:Перший.

Виступи 31 учасника нацвідбору оцінювало професійне журі, до складу якого увійшли співачка та авторка пісень Світлана Тарабарова, представниця України на Дитячому Євробаченні-2016 Софія Роль, співак ROZHDEN, співак та актор EL Кравчук, а також режисер Віктор Книш. Наприкінці відбору вони оголосили імена конкурсантів, які пройшли у фінал.

"Наші обговорення були шаленими, бурхливими. Журі настільки сподобався виступ кожного, що обрати десятку фіналістів було дуже складно", – зазначила Світлана Тарабарова.

Віктор Книш у свою чергу додав: "Якби у фіналі можна було б зібрати всіх учасників відбіркового туру, то у нас би вийшов дійсно гарний концерт, і глядачі України отримали би велике задоволення".

Фінал національного відбору відбудеться 25 серпня. Найкращу пісню та виконавця під час фіналу разом із журі обиратимуть телеглядачі за допомогою смс-голосування.

Переможець національного відбору представлятиме країну на Дитячому Євробаченні-2017 у столиці Грузії Тбілісі 26 листопада. Цьогорічний дитячий пісенний конкурс проходитиме під гаслом Shine Bright (укр. "Світи яскраво").

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ