Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Визначено інвесторів будівництва підземних паркінгів на вул. Вітовського та пл. Петрушевича у Львові

Львівська міська рада визначила інвесторів, які фінансуватимуть будівництво підземних багаторівневих парківнгів на вул. Вітовського та пл. Петрушевича, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Ми проводили конкурс інвестиційних проектів з права будівництва підземних паркінгів у Львові, тобто на визначення інвестора. Щодо ділянки на вул. Стефаника – Коперника, інвестор запропонував своє бачення розвитку території. Комісія з визначення інвестора з формальних причин могла відхилити цей проект, але оскільки завдання конкурсу – визначити інвестора, а не проект, то було запропоновано працювати з інвестором. Після цього місто працюватиме над умовами будівництва. Критеріями відбору інвестора займалось управління економіки. До архітектури справа ще не дійшла. Питання проекту сьогодні ще не стоїть», – заявив начальник управління архітектури Юрій Криворучко.

 

Нагадаємо, конкурсна комісія із визначення кращого інвестиційного проекту з права будівництва підземних багаторівневих паркінгів визначила інвесторів, які будуватимуть стоянки на вул. Вітовського та пл. Петрушевича. На площі Петрушевича будуватиме ТОВ «ІЛ Лев», а на вул. Вітовського - ТОВ «ІЛ Вест». Наступним етапом буде укладання договору між міською радою та забудовниками щодо будівництва об'єктів.

 

Питання будівництва підземного паркінгу на вул. Стефаника - Коперника комісія розглядатиме на додатковому засіданні.  На конкурс подали пропозиції три інвестори, які виявили бажання будувати на вулиці Стефаника - Коперника: ТзОВ «Річ девелопмент», ПП «Метелиця», ТзОВ «Будівельник комплекс «Альянс».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ