Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Визначено переможців конкурсу "Зелені оази Львівщини"

Як повідомили в Департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, днями відбулося вручення призів обласного огляд-конкурсу "Зелені оази Львівщини", організованого Львівським обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді за сприяння департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

За словами директора департаменту Руслана Гречаника, конкурс покликаний залучити учнівську молодь до покращення зовнішнього озеленення та ландшафтного дизайну території загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, шкіл-інтернатів.

Участь у конкурсі взяли колективи сімнадцяти загальноосвітніх та чотирьох позашкільних навчальних закладів області.

Переможців визначили у двох номінаціях:

  • краще озеленення та ландшафтний дизайн території загальноосвітнього навчального закладу області – Рудківська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В. Жеребного Самбірського району.
  • краще озеленення та ландшафтний дизайн території позашкільного навчального закладу області – Комунальний заклад Львівської обласної ради "Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді",

Слід зазначити, що фінансування огляду-конкурсу відбувалося з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ