Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Визначено пороговий бал ЗНО із історії України, російської мови та біології

16 червня відбулося друге засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога «склав/не склав». На засіданні визначено пороговий бал «склав/не склав» для тесту з історії України, російської мови та біології, повідомляє прес-служба УЦОЯО.

Члени експертної комісії після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал з історії України, що відповідає 27 тестовим балам, з російської мови – 26 тестовим балам, з біології – 23 тестовим балам.

З історії України пороговий бал «склав/не склав» подолали 86,55 % учасників зовнішнього незалежного оцінювання від загальної кількості осіб, що взяли участь у тестуванні з цього предмета, з російської мови поріг «склав/не склав» подолали 89 % осіб, які взяли участь у зовнішньому оцінюванні, з біології – 87 % учасників тестування з цього предмета.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з цих предметів будуть розміщені на інформаційних сторінках – 19 червня. Також цього ж дня в розділі «Керівникам навчальних закладів» будуть розміщені відомості результатів державної підсумкової атестації, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Звертаємо увагу, що учасники тестування поточного року зможуть ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей. Бланки відповідей з історії України, російської мови та біології будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників з 20 червня.

Нагадаємо, що засідання експертної комісії зі встановлення порога «склав/не склав» з фізики, географії, хімії відбудеться 22 червня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ