Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Визначено результати ЗНО з математики та історії України

На сайті освітнього порталу з'явилась інформація про результати тесту ЗНО із математики та історії України, а також таблиці переведення тестових балів із цих предметів у 200-бальну шкалу та 12-бальну.

Нагадаємо, тестування з математики відбулося 11 травня. Для участі у тестуванні було зареєстровано понад 132 тисячі осіб, тестування із історії України - 13 травня,  зареєстровано понад 193 тисячі осіб відповідно.

Оголошено результати ЗНО з української мови і літератури

Сертифікаційна робота тесту із математики містила 33 завдання, на виконання яких було відведено 180 хвилин. Максимальна кількість балів, яку міг отримати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи  – 62. 

Таблиця переведення тестових балів з математики у 200-бальну шкалу 2016 року

фото: osvita.ua

Таблиця переведення тестових балів з математики  у шкалу 1-12 балів

фото: osvita.ua

Як писало Гал-інфо, пороговий бал склав/не склав тесту з математики встановлений експертною комісією на рівні 9 тестових балів, щодо історії України - 25 балів.

Сертифікаційна робота із історії України містила 60 завдань, на виконання яких було відведено 150 хвилин. Максимальна кількість балів, яку міг отримати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з історії України, – 94.

Таблиця переведення тестових балів з історії України у 200-бальну шкалу 2016 року

фото: osvita.ua

Таблиця переведення тестових балів з історії України у шкалу 1-12 балів

фото: osvita.ua

Тестові роботи всіх учасників тестування розпізнані, ідентифіковані та перевірені. Результати тестування розміщені на інформаційних сторінках абітурієнтів.

У випадку сумнівів щодо об’єктивності визначених результатів, учасник тестування має право подати апеляційну заяву, надіславши її поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти протягом 5 днів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ