Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Визначився можливий суперник Володимира Кличка

Двоє британських боксерів, які однаково "ненавидять" Кличка, та давно змагаються самі з собою у словесних баталіях, нарешті з'ясували відносини в ринзі.

Британський суперваговик Тайсон Ф'юрі став одним з претендентів на чемпіонський бій за версією WBO, титулом якої володіє українець Володимир Кличко.

Матч-реванш між британцями Тайсоном Ф’юрі та Дереком Чісорою завершився, як і перша зустріч, перемогою Ф’юрі.

Тайсон з самого початку вирішив вести бій на дальній дистанції. Чісора намагався відповідати аперкотами на хоч і не часті, але напрочуд точні удари велетня-Ф’юрі.

Після десяти напружених раундів, Чісора відмовився виходити в ринг і перемога дісталась Тайсону, хоча, Ф’юрі і без того мав перевагу перебоксувавши Дерека практично в кожному раунді.

Таким чином, 26-річний боксер з Манчестера, який був названий своїм батьком на честь великого американця Майка Тайсона, отримав право на суперництво з Володимиром Кличком по лінії WBO. Незважаючи на те, що Володимир відстоював титул за цією версією в квітні 2014 року, фахівці вважають, що Кличко може погодитися дати бій перспективному британцю наступної осені.

Ф'юрі вже кинув виклик Кличку - в досить нахабній і притаманній манері: "Я - циганський воїн - я йду за тобою, Володимир".

Що стосується Чісори,  то швидше за все йому вже доведеться забути про можливості зустрітися в рингу з українцем. Адже він не зумів підтвердити свою профпридатність з більш перспективним і цікавим бійцем. Ф'юрі - вище Кличка на кілька сантиметрів, розмах його рук - більш значний, ніж в українця, тому потенційний бій з Кличко виглядає дуже привабливим.

Дзеркало тижня


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ