Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Визначився переможець шкільної футзальної ліги на Дрогобиччині

Всеукраїнський турнір шкільної футзальної ліги стрімко котиться просторами України. Змагання масово відбуваються в різних куточках нашої країни й Львівщина не стала винятком. Дрогобицька команда з СШ №2 стала переможцем зонального етапу й тепер за найвищі місця боротиметься у Львові, де відбудеться наступний етап змагань.

Зональний етап шкільної футзальної ліги в Дрогобичі відкрив голова федерації міні-футболу (футзалу) Дрогобиччини Микола Лук’янченко, який привітав учасників змагань від себе, а також від президента Асоціації футзалу Львівщини Мирослава Хом’яка. З вітальним словом до учасників також виступив заступник Миколи Лук’янченка Роман Проць та директор місцевої ДЮСШ імені Івана Боберського Іван Файчак.

Головний суддя зонального етапу Орест Дуцяк дав початок одноколовому турніру, за результатами якого переможцем зони стала команда СШ №2 Дрогобича, яка й виборола путівку на обласний етап, що відбудеться незабаром у Львові.

Результати матчів:

СШ №2 м. Дрогобич – ЗОШ №3 м. Трускавець 3:0

СШ №2 м. Дрогобич – ЗОШ смт. Меденичі 3:1

ЗОШ смт. Меденичі - – ЗОШ №3 м. Трускавець 0:5

Нагадаємо, кожного року, починаючи з вересня, діти п’ятих класів у своїх регіонах визначають чемпіона, який і їде на всеукраїнський фінал. Чемпіона регіону визначають спершу на шкільному, а вже потім на районному, міському та всеукраїнському рівнях.  

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ