Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Вже у вересні тариф на тепло та гарячу воду для львів’ян зросте на 37 - 52%

Вже у вересні тариф на тепло та гарячу воду для львів’ян зросте на 37 - 52%. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив перший заступник міського голови Олег Синютка.
За його словами, вже сьогодні опубліковано проект рішення виконавчого комітету „Про затвердження тарифів на теплову енергію для опалення та гарячого водопостачання, враховуючи економічно обґрунтовані витрати на їх виробництво, транспортування та постачання”. Цим розпочато процедуру громадського обговорення складного вибору, перед яким стоїть місто Львів: увійти в зимовий період без стабільного тепла чи гарячої води в квартирах мешканців чи привести тарифи до економічно обґрунтованих і забезпечити стабільність послуг -- підкреслив Синютка

Проект рішення буде винесено на засідання виконавчого комітету Львівської міської ради вже у вересні. Синютка каже, що відсоток підняття цін дорівнює відсотку зростання інфляції з часу останньої зміни тарифів. За словами першого заступника міського голови, цей складний вибір постав перед містом у зв’язку зі зростанням в Україні цін, збільшенням мінімальних розмірів зарплат працівників та вартості газу, який є основним енергетичним компонентом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ