Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Взяти участь у реконструкції аеропорт «Львів» до Євро-2012 хочуть 4 українські та 3 іноземні компанії

До участі у конкурсі з реконструкції Львівського аеропорту до Євро-2012 зголосилися сім учасників: 4 українські організації (Український державний проектно-технологічний науково-дослідний інститут цивільної авіації («Украеропроект»), львівська компанія ТОВ «Ретро-Проект», українське підприємство з іноземними інвестиціями «Тебодін Україна», донецька проектна компанія ТзОВ «Герц») і 3 іноземні компанії (ТзОВ «Нікодем а Партнер» (Чехія), «EA Reng AS» (Естонія) та Інститут будівництва Хорватії). Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ЛОДА.
«Якщо проект продовження злітно-посадкової смуги аеропорту, який виконав київський інститут «Украеропроект» уже завершено, то виконавець проектних робіт по аеровокзалу стане відомий протягом найближчих 30 днів», – повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Таратута, який є членом тендерного комітету.
Окрім нового терміналу, діятиме і старий, що в цілому забезпечить загальну потребу у прийомі вболівальників на час проведення фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу у м. Львові.
Нагадаємо, згідно з вимогами УЄФА, одним з ключових питань підготовки м. Львова до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року є розвиток Львівського аеропорту. Проект модернізації аеропорту передбачає два етапи: продовження злітно-посадкової смуги на 700 м та будівництво нового пасажирського терміналу пропускною здатністю 1000 осіб на годину. Загальна вартість робіт з реконструкції ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» становить 778,7 млн. грн. Відповідальний за реалізацію проекту – Мінтрансзв’язку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ