Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Я не бідна людина", - новий очільник Нацполіції Львівщини

Новий начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа заявив, що подасть декларацію, де вкаже всі свої статки і майно родичів. Про це він повідомив 13 грудня під час брифінгу, - повідомив кореспондент Гал-інфо.

Він сказав, що подасть декларацію, як того вимагає закон.

«Я не бідна людина, проживаю у власному будинку, який я збудував. Маю власний автомобіль, який також записаний на мені. Все життя я не бив байдики, не спав, не гуляв. Як і всі львів’яни, враховуючи проживання недалеко від кордону..., знаєте за рахунок чого населення жило – це Польща, Югославія, стартовий капітал був», - сказав Валерій Середа.

Як повідомляло Гал-інфо, сьогодні у Львові особовому складу представили нового очільника поліції Львівщини, генерала поліції третього рангу Валерія Середу.

Водночас сайт "Наші гроші. Львів" повідомив, що новий керівник ГУ Нацполіції у Львівській області Валерій Середа у серпні цього року став власником нового автомобіля Peugeot 3008, ціни на який стартують від 675 тис. грн. Про це стало відомо з реєстру МВС.

Окрім автомобіля, Валерій Середа з 2010 року володіє будинком площею 308,4 кв. м на вулиці Терлецького у Львові. Там же йому належить і ділянка площею 0,0377 га.

Дружина Валерія Середи, згідно з реєстром МВС та Держреєстром нерухомості, майном не володіє. Хоча у своїй декларації за 2014 рік Валерій Середа вказував як майно членів сім’ї два автомобіля: Nissan Murano 2011 року випуску та Nissan X-Trail 2014 року випуску.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ