Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я не заздрю будь-якій людині, яка обійме зараз цю посаду, – Зеновій Бермес про нового керівника ДПА на Львівщині

„Я не заздрю будь-якій людині, яка обійме посаду керівника Державної податкової адміністрації на Львівщині. У держави немає грошей, тому вона вимагатиме великих надходжень від податків. Відтак, якщо керівник ДПА тиснутиме на підприємців, то отримає опір з боку громадськості. Якщо ж робитиме все по закону і не даватиме державі того, що вимагатиметься, ним буде незадоволене керівництво”, -- прокоментував „Гал-info” призначення новим керівником львівської податкової Костянтина Зінкевича голова Асоціації роботодавців Львівщини, член Громадської колегії при ДПА у Львівській області Зеновій Бермес.

За словами Бермеса, він мало знає самого Зінкевича та не має достатньо інформації про той період, протягом якого він очолював ДПА на Тернопільщині.

Нагадаємо, що деякі ЗМІ пов’язують нового очільника львівської податкової з колишнім її одіозним головою Сергієм Медведчуком. Свого часу підприємці Тернополя на знак протесту проти тиску з боку податкової навіть перекривали залізничну колію.

Нагадаємо також, що саме в цей час відбувається представлення нового голови ДПА на Львівщині Костянтина Зінкевича, який до того очолював обласну податкову адміністрацію на Тернопільщині.

У середу, 23 квітня, під час сесії Львівської обласної ради з ініціативи фракції „Наша Україна” було проголосовано депутатське звернення на захист тодішнього голови ДПА на Львівщині Віталія Хилюка. Того ж дня із своєю заявою на захист Хилюка виступив і Комітет підприємців Львівщини.

За інформацією „Гал-іnfо”, на даний час Віталій Хилюк перебуває на лікарняному
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ