Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

"Я жінку не збивала, просто штовхнула", – подробиці ДТП з Савченко

13 квітня ЗМІ повідомили про те, що автівка Надії Савченко потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, як наслідок постраждала літня жінка.

Першоджерелом інформації є група "Троєщина ВК", де опублікували фото народного депутата України Надії Савченко. Зі світлин видно, що депутатка присіла біля постраждалої жінки похилого віку, яка лежить на асфальті.

Зокрема у повідомленні зазначено таке: «13 квітня о 9.00 на вулиці Драйзера, 4 водій Савченко збив бабусю».

Своєю чергою у Національній поліції України ВВС Україна підтвердили інцидент у вказаний час і в зазначеному місці. "Автомобіль "Шкода Фабія", за кермом якого перебувала жінка, здійснив наїзд на іншу жінку - пішохода", - розповів ВВС Україна Віктор Шеверда, речник Патрульної поліції України.

За його словами, постраждалу госпіталізували з незначними забоями. У поліції додали, що водій не мала жодних ознак сп'яніння

Водночас у коментарі для  ТСН Віра Савченко розповіла, що за кермом авто в момент інциденту була вона. І під час маневру вона не побачила жінку, яка виходила із-за іншого автомобіля. Швидкість руху була мінімальною. "Я жінку не збивала, просто штовхнула", - запевнила Віра.

Постраждала поскаржилась на біль в коліні. Надія Савченко вийшла з авто та надала жінці першу допомогу: оглянула коліно, обробила балончиком із заморозкою від травм та забинтувала. Сестри дочекались швидкої та передали жінку лікарям.

Далі Надія поїхала по своїх справах, а на місці події залишилась Віра. "Це моя проблема", - наголосила Віра Савченко, закликаючи не приплутувати до пригоди Надію.

Як стало відомо ТСН з власних джерел, жінку доправили до лікарні швидкої допомоги, вона отримала незначні ушкодження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ