Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Як можуть виглядати люди через 1000 років, - дослідження науковців

Американське видання Science alert опублікувало матеріал, у якому науковці припускають, якими можуть бути люди через 1000 років. Найвагоміша зміна, яка нас може очікувати, це безсмертність.
фото умовне

Як пише  Science alert, найімовірніше, люди можуть бути вищі.

Також існує можливість, що люди будуть пов'язані із спеціальними апаратами, які зможуть покращити слух, зір та, зрештою, здоров'я. Вже сьогодні існує спеціальні слухові апарати, які мають можливість здійснювати запис, відтворювати білий шум, а деякі містять й вмонтовані телефони.

Вплив на людей могло б мати також й можливе переселення на Марс, який приймає на 66 % менше сонячного світла, ніж Земля.

Це означає, що люди, які б жили на Марсі, могли б мали більші зіниці, які можуть абсорбувати більше світла, ніж зараз. Марсова сила тяжіння становить тільки 38 % Земної, що означає, що люди, які були б народженні на Марсі, мали б більший хребет та відповідно були б вищі, ніж люди на Землі.

Однак найбільша зміна, яка нас, можливо, чекає через приблизно 1000 років, це ймовірне безсмертя. Щоб таки це сталось, люди повинні цілком "перекласти" свою свідомість на машини.

У цей час дослідники із Китаю та Італії проводять трансплантацію голів на тваринах, для того, щоб з'ясувати, чи може свідомість переміститись із одного тіла на інше.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ