Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Як Петро Писарчук забороняв російську попсу на «Південному»

Народний депутат від Партії регіонів, голова Львівського обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук було спробував заборонити на ринку «Південний» російську попсу. Про це сьогодні, 15 листопада, на прес-конференції у Львові повідомив сам Петро Писарчук.

«Учора після церкви я вирішив пройтися по «Південному», піти в народ, як це називають. І до чого мені було неприємно, коли я почув, що в одному із торгових лотків лунає російська попса, до того ж, доволі вульгарна. Хлопці, які продають цю музику, голосували за БЮТ, а я регіонал, і мені прикро та болісно чути таку музику. Я викликав їх до себе і заборонив включати її надалі», - розповів Петро Писарчук.

Він додав: «Але потім, я зрозумів, що не мав права так чинити, що я вчинив неправильно, піддавшись своєму емоційному пориву і мені стало за це незручно».

Депутат підсумував цю історію так: «Треба розуміти, що ми всі є різні, але нам треба спільно будувати одну державу».

На думку Петра Писарчука, перш ніж говорити про мовні питання та можливий законопроект про мови варто звернути увагу на те, як сам народ це розуміє, треба усвідомити рівень нашої політичної культури.

Він також переконаний, що закон про мови в такому його варіанті, як він є тепер, не буде прийнятий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ