Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Як підготуватися до валютної торгівлі на Форексі

Сьогодні Форекс – це не просто перспективний напрямок для інвестування грошей. Це найбільший фінансовий ринок, де кожен день здійснюються грошові операції на загальну суму у два трильйони доларів. І на відміну від інших ринків, Форекс не прив'язаний до конкретного місця. Він працює виключно через Інтернет, хоча і має свої головні офіси в багатьох великих мегаполісах по всьому світу.

У той же час, є ще одна важлива особливість ринку – це kalendarz ekonomiczny, який розповість вам про основні фінансові події найближчим часом.

Не складно здогадатися, що головним призначенням валютного ринку залишаються фінанси. Грошові кошти різних країн тут купуються і перепродаються, на них втрачають і заробляють. Цей масштабний ринок приваблює своєю лояльністю. Тут може абсолютно будь-яка людина досягти успіху, освоївши хоча б основні навички торгівлі та аналітики. Однак не позбавлений ринок і ризику. З одного боку, ви можете заробити, купивши певну валюту на її мінімальному рівні і продавши на піку. Але з іншого боку, ніхто не дає гарантій, що цей рівень не виявиться максимальним перед спадаючим трендом, який принесе лише збитки. Тому варто бути готовим до втрат і ризику, але при цьому розуміти, що з будь-якої ситуації можна вийти переможцем, якою б складною вона не була.

Часто можна побачити порівняння фондового та валютного ринку, кожен з яких заснований на продажу та купівлі з подальшим отриманням вигоди. Однак між цими поняттями існує суттєва різниця. Форекс має більшу ліквідність, адже його товарообіг перевищує аналогічний показник фондового ринку більш ніж в 100 разів. Також Форекс працює протягом 24 годин 5 днів на тиждень, не має чітких бірж, оскільки об'єднує для торгівлі ресурси великих банків і фінансових організацій.

На користь Форекса говорить і більш високе кредитне плече, яке дозволяє отримувати максимальний прибуток. Однак з іншого боку, без належного досвіду і навичок використання даного інструменту може принести гравцеві і вагомі втрати. Тому будьте гранично уважні і отримайте хороший практичний досвід, перш ніж ризикувати власними коштами.

Для ведення успішної торгівлі трейдери повинні познайомитися з безліччю спеціальних термінів, освоїти торговельну платформу, правила укладання угод, а також орієнтуватися у валютних котируваннях і графіках. Допомогти в цьому випадку зможе теоретична підготовка, вивчення різних сайтів і книг з відповідною тематикою.

Приватним інвесторам для ведення торгівлі на валютному ринку будуть потрібні послуги broker walutowy. Не пропустіть можливість скористатися їх безцінним досвідом, адже ці професійні гравці можуть багато чому вас навчити. Вибираючи брокера, зверніть увагу на умови співпраці, які пропонуються трейдерам. Важливим фактором є розмір спреду і надійність брокера. Добре, якщо обраний фахівець має зв'язок з великими фінансовими установами. В іншому випадку краще відмовитися від такої пропозиції, щоб не нарватися на афериста.

Ще одним важливим фактором при виборі брокера є набір інструментів, які надаються для торгівлі. Бажано, щоб брокер міг сам подивитися на ваші рейтинги, графіки, новини та інші дані онлайн. Таким чином, ви зможете отримати більш точний прогноз щодо майбутніх трендів і допомогу в незрозумілих ситуаціях. Особливо велике значення має дана можливість для початківців, які тільки починають розбиратися з інтерфейсом торгової платформи і освоюють ведення торгівлі. Також на вибір гравцям повинні надаватися, як мінімум, два типи рахунків, щоб торгівлю могли вести всі зацікавлені особи, незалежно від їх практичного досвіду і розміру початкового капіталу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ