Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Як плавання в басейні впливає на фігуру?

Плавання не лише покращує розумову діяльність, але й позитивно впливає на тіло. "Країні Здоров'я"

Хоча плавання в басейні, це також відмінний спорт, щоб наростити м’язову масу. Під час інтенсивного плавання качаються всі групи м’язів. Взагалі то, плавання відносять більше до витривалих видів спорту, ніж силових. В будь-якому разі, басейн допоможе тобі зробити рельєфну фігуру, з якою не соромно вийти на пляж влітку. Проте є 3 головні умови: плавати треба багато, правильно і регулярно! Просто похлюпатись у воді хвилин 20 – це поганий спосіб, щоб накачати м’язи.

У плаванні існує багато стилів. Не обов’язково гнатися за професійними стилями плавання, важлива правильна техніка та дихання, в першу чергу. Тільки таким чином можна накачати мускули. Перед усім, в басейні качаються плечі та спина. Багато хто робить помилки, і через неправильну техніку плавання, до хороших результатів просто не доходить. Експерти стверджують, що спочатку спортсмен повинен вивчити теорію та навчитися вірній техніці плавання.

Якщо перше, в принципі можна зробити самостійно (наприклад, в інтернеті), то друге краще «поставити» із тренером. Тільки після цього можна переходити до плавання на швидкість та довгу дистанцію. Дійсно, в басейні можливо здорово наростити м’язову масу, накачати верхню частину тіла і стати витривалішим, але тільки при правильному підході.

"Країна Здоров'я"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ