Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Як тільки хтось зі спонсорів нам на рахунок перераховує гроші, протягом 2 днів на нього правоохоронні органи заводять справу", - Яценюк

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк обіцяє не домовлятися з конкурентами про своє політичне майбутнє. Про це він сказав в інтерв'ю Комерсант-Україна, коментуючи угоду між Юлією Тимошенко та Віктором Ющенком на виборах 2004 року.

 

"Ми бачимо, до чого ця угода призвела. Подібні домовленості - типу, давайте домовимося під столом, як я виграю - ми підміняємо волю народу. Я ні з ким, крім 46 мільйонів українців, домовлятися не збираюся і не буду цього робити, тому що я прийшов не виграти президентські вибори, а побудувати нову країну", - сказав Яценюк.

На запитання, кого він вважає своїми конкурентами на президентських виборах, він відповів:

"Гриценко мені не конкурент. У мене один конкурент у кампанії - Віктор Янукович... Ну і ще Юлія Тимошенко".

Коментуючи результати останніх соцопитувань, згідно з якими його рейтинг падає, Яценюк сказав, що "Рузвельт і Черчілль не дивилися на свої рейтинги і стали історичними особистостями".

"Нехай рейтингами займаються соціологи. Єдина проблема в кампанії – це "відключка" мене від телевізора. І саме це, відсутність мене в ефірі, дає відповідь на ваше запитання, чому раптом знизився рейтинг", - сказав він.

"Мені зрозуміло, що це частина політичних домовленостей між Януковичем, Тимошенко і власниками каналів. У кого більше фінансових ресурсів, у того більше і свободи слова. Про те, що такі домовленості будуть, я знав ще в червні", - додав Яценюк.

"Але це як у танку: головне - не об...тися. Якщо вже заліз у танк, треба їхати. Я і їду, так що, навіть незважаючи на "телевізор", конкуренти нехай не сіпаються - у мене все в порядку", - зазначив він.

На прохання назвати суму, в яку обходиться його передвиборна кампанія на місяць, Яценюк сказав, що не займається фінансами.

"Думаю, кампанія буде недешева. У мене ситуація така - як тільки хтось зі спонсорів нам на рахунок перераховує гроші, протягом двох днів на нього правоохоронні органи заводять справу", - сказав він.

«Українська правда»

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ