Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Як вкрасти дорогий алкоголь у центрі Львова і через 2 год. попастися

Сьогодні, 28 жовтня, у Львові близько 2 години ночі до патрульних надійшло повідомлення про те, що на площі Соборній, в одному з торгових центрів (очевидно, йдеться про ТЦ "Роклолана") чоловік викрав дорогий алкоголь. Через дві години злодій повернувся... Про це повідомили в патрульній поліції Львова.

Патрульні прибули на місце, подивилися відео з камер відеоспостереження, які зафіксували крадія та розіслали його фотографії всім екіпажам. 

Приблизно через дві години, патрульним зателефонував охоронець торгового центру та розповів, що в відділ алкоголю завітало четверо осіб, серед яких і підозрюваний, якого розшукують. Екіпаж патрульних направився туди та вже за декілька хвилин виявив чоловіка, в руках він тримав аналогічно викраденій пляшку алкоголю.

Ймовірні поплічники особи намагалися покинути приміщення, проте патрульні їм повідомили, що їх запрошено до відділу поліції, оскільки є підозра, що вони також причетні до крадіжки.

Всіх чоловіків доправи до Галицького відділу поліції, де з’ясували, що підозрюваний вже притягувався за крадіжку, а один з його друзів очікує суд за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Справу передали слідчим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ