Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Як закінчить Путін: російський опозиціонер оприлюднив 2 варіанти

Майбутнє президента Росії Володимира Путіна давно і досить точно визначено. У нього залишилося два варіанти закінчення кар'єри. Таку заяву зробив російський опозиціонер, колишній депутат Держдуми та голова партії "Західний вибір" Костянтин Боровий, пише"Гордон".

Під контролем Путіна і його найближчого оточення зараз близько 2 трильйонів доларів. Це і офшори, і офіційні, неофіційні та напівофіційні активи як в Росії, так і на Заході. Але припущення, що президент РФ накрав достатньо та готовий піти з влади, є неправильним. Путін – важко залежний наркоман, який приймає найнебезпечніший наркотик у світі – владу. Відмовитися від цього наркотику він не в змозі, – стверджує політик.

За його словами, господар Кремля спеціально робить такі заяви, щоб протестувати власне оточення на лояльність.

Заява Путіна – це тест, але не для російського суспільства, з ним давно все ясно. Це тест для власного оточення, тест на лояльність. Свого часу Іван Грозний зробив схожу штуку: пішов з Москви у скит і уважно стежив, хто та як з бояр прореагує на чутки, що цар втомився від трону. Після цього, до речі, почалися найжорсткіші садистські репресії. Путін також перевіряє на лояльність своє оточення, в якому боротьба за ресурси та вплив отримала агресивно непристойні форми, – зауважив російський опозиціонер.

Також він підкреслює, що у російського лідера два варіанти закінчення кар'єри, один з них – Міжнародний кримінальний суд за військові злочини в Україні та Сирії.

Майбутнє Путіна давно і досить точно визначено. У нього залишилося два варіанти закінчення кар'єри. Перший – міжнародний трибунал, де він буде головним обвинуваченим у збитому малайзійському "Боїнгу", вторгненні в Україну, бомбардуванні госпіталів і шкіл у Сирії, вбивстві Нємцова, Литвиненка, Магнітського. Частина цих злочинів кваліфікується не просто як кримінальні, а як злочини проти людяності, – зазначив екс-депутат Думи.

Альтернативою міжнародного суду, на його думку, стане природна смерть кремлівського лідера.

Другий варіант закінчення кар'єри Путіна, є щасливішим для нього, тобто це встигнути померти самому та бути похованим, наприклад, біля Кремлівської стіни. Третього не дано, всі точки неповернення Кремлем давно пройдено, всі міжнародні угоди порушено. Вже включилися всі незалежні міжнародні та національні правові механізми, на які не зможе вплинути ні один політик у світі. Так що майбутнє Путіна визначено: або міжнародний трибунал, або власна смерть, – резюмував Боровий.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Путін зазначив, що після успішного завершення кар’єри хоче подорожувати.

Канал новин 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ