Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Які правоохоронні органи, такий і звіт — Андрій Садовий

Які правоохоронні органи, такий і звіт, — так прокоментував „Гал-info” сьогоднішній звіт міліції про стан забезпечення правопорядку у Львові Андрій Садовий.
„Звичайно, сьогодні правоохоронні органи відповіли не на всі запитання, які нас цікавили, але є таємниця слідства і озвучити на сесії всю інформацію міліція змоги не має. Отож, ми домовилися про спільне засідання з СБУ, прокуратурою та міліцією, щоб отримати всю інформацію, проаналізувати її і зробити все для того, щоб такі жахливі злочини у Львові більше не повторювалися”, — говорить міський голова.
Наразі невідомо, в якій формі проходитиме це засідання і буде воно відкритим чи закритим.
„Ми зараз вирішуємо це питання із комісією з питань законності. Спільне засідання пройде у такій формі, яка дозволена законом”, — пояснив Андрій Садовий.
Міського голову, на відміну від депутатського корпусу, як він запевнив, не обурило те, що замість начальника львівської міліції Олега Попова звітувати прийшов його заступник Роман Скіра.
„Був звіт керівництва міліції, і якщо прозвітувати прийшла людина, яка безпосередньо курує цей напрямок — кримінальну поліцію, то це цілком етично, він більш обізнаний”, — наголосив Андрій Садовий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ