Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Якщо б у Львові не було студентів, не було б цього міста», - Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий привітав львівських студентів із Міжнародним Днем студента. Після урочистого вручення ювілейних монет представникам Студентської ради Львова, розрізали торт на пл.Ринок біля скульптур левів, яких спеціально до свята одягли у мантії. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Старовинні мури нашого міста повинні постійно мати динаміку. В переносному сенсі, звичайно. Цю динаміку даєте ви, створюєте ту ядерну енергію, і дуже приємно, що ця ядерна енергія дає позитив місту. Без студентів, без науки, не було б ні успіхів в туризмі, ні успіхів у ІТ, тому що весь цей успіх, який ми маємо – це велика заслуга молодих активних людей, які дуже важко працюють», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Під час нагородження студентів пам’ятними монетами Андрій Садовий наголосив на активній співпраці студентства та мерії.

«Я часто цей приклад наводжу, але за останні роки близько 6 тис. студентів пройшли стажування в Львівській міській раді. Кращі залишаються тут на роботу, кращі йдуть в бізнес. Тому без студентів ми не мали б успіхів. Дякую вам!», - додав Андрій Садовий.

Після привітання міський голова разом з студентами розрізав святковий торт, присвячений 5-річчю Студентської ради Львова. Поласувати тортом мали можливість всі охочі.

Сьогодні ж у Львівській міській раді офіційно представили новообраного студентського мера Львова – Івана Поповича, студента НУ «Львівська політехніка». Вже традиційно міський голова вручив йому посвідку свого позаштатного радника з питань студентського самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ