Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Якщо екс-директора ЛАЗу Сергія Челяпіна визнають винним, профспілка заводу розпочне акції протесту

Судовий процес щодо екс-директора ТзОВ «ЛАЗ» Сергія Челяпіна, який обвинувачується в умисній невиплаті заробітної плати працівникам заводу та в ухиленні від сплати страхових внесків зараз перебуває на завершальній стадії. Про це сьогодні, 10 листопада, під час прес-конференції повыдомив генеральний директор ЛАЗу Ігор Малець.

 

За його словами, вже в грудні суд має винести остаточне рішення в справі Челяпіна. «Судові засідання відбуваються ситуативно. Зараз процес на завершальній стадії, і ми очікуємо, що це буде виправдальний вирок», – сказав Ігор Малець.

 

Водночас голова профспілки ЛАЗу Олена Муляк повідомила, що у випадку коли суд визнає Челяпіна винним, профспілка організовуватиме акції протесту. За її словами, за ґратами Челяпін почувається погано, перебував у лікарні, проте клопотання про звільнення його з-під варти під заставу суд відхилив.

 

 

Нагадаємо, що 15 травня 2009 року Прокуратура Львова завершила досудове слідство у кримінальній справі стосовно директора ТзОВ «Львівський автобусний завод» С. Челяпіна, який обвинувачується у вчиненні умисної невиплати заробітної плати працівникам товариства за ст. 175 ч. 1 КК України та в ухиленні від сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування за ст. 212-1 ч. 3 КК України. 25 травня кримінальна справа була скерована до Сихівського районного суду Львова для розгляду по суті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ