Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо Гройсман стане прем`єром, то Порошенко втрачатиме популярність ще швидше

Якщо прем'єр-міністром України стане Володимир Гройсман, президент України Петро Порошенко втрачатиме популярність ще швидшими темпами. Про це заявив відомий економіст, експерт аналітичного центру Atlantic Council Андерс Аслунд. Про це пише "Голос Америки".

"Якщо 29-го березня Володимир Гройсман стане прем'єр-міністром України, на Порошенка покладуть відповідальність за все, а популярність він втрачатиме навіть швидше. Навіщо Порошенку це?", - написав Аслунд у Twitter.

Натомість професор політології університету Берклі у Каліфорнії, колишній голова програми досліджень Євразії та Східної Європи цього престижного американського вишу, Едвар Волкер відзначив у Twitter, що підтримка кандидатури Гройсмана Порошенком "не буде добре сприйнята у західних столицях".

"Україна далі тягне ноги", - відзначив Волкер.

Як раніше повідомлялось, на позачерговому з'їзді партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" була прийнята резолюція із закликом до відставки Кабінету міністрів і висуненням кандидатури Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра. 

Напередодні відомий журналіст Макс Седдон, який тривалий час висвітлює перебіг української кризи для провідних західних ЗМІ відзначив, що підтримка Порошенком Гройсмана викликає "гнів громадянського суспільства в Україні та Заходу, але тішить представників старої системи".

ukrainian.voanews.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ