Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Якщо „Карпати” не отримають МК „Україна”, то переїдуть в Івано-Франківськ — Петро Димінський

Якщо „Карпатам” не віддадуть в довгострокову оренду майновий комплекс „Україна”, то Димінський забере команду з нашого міста, — про це почесний президент ФК „Карпати” заявив сьогодні, 8 листопада, під час зустрічі з головами фракцій Львівської міської ради. За словами Димінського, лише стадіон „Україна” без всієї інфраструктури майнового комплексу, який хоче віддати „Карпатам” міськрада, клубу не потрібен.
„Одного лише стадіону ми брати не будемо: або клубу віддають весь спорткомплекс „Україна”, або ми просто переїдемо зі Львова і гратимемо в іншому місті, де влада більш зацікавлена у вкладанні інвестицій і розвитку спорту”, — наголосив Петро Димінський.
За його словами, скоріш за все тим містом, куди переїдуть „Карпати”, стане Івано-Франківськ. Як погрозив Петро Димінський, якщо „Карпати” таки переїдуть, то Львів не отримає від клубу вже жодної копійки податків, а минулого року це було 8 млн грн.
„Поки ми будемо тренуватися в Івано-Франківську, за цей час тут побудуємо стадіон на 5 тисяч місць. На це треба значно менше грошей, аніж на реконструкцію стадіону Україна. Однак в такому випадку я матиму моральне право зробити ціну на квитки на матчі клубу такою, якою захочу”, — заявив Петро Димінський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ