Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Будівництво сміттєпереробного заводу на Яворівскому полігоні залежить від згоди Президента і Міноборони

Якщо Міністерсто оборони погодить виділення частини землі Яворівського полігону під будівнитцво сміттєпереробного заводу, тоді ми говоритимемо про це із громадою. Про це сьогодні, 1 липня, повідомила Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації, заступник голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Львівської міської ради, інформує кореспондент Гал-інфо.

"Станом на сьогодні йде мова про те, щоб Міністерство оборони і Президент України погодили рішення про виділення частини земельної ділянки, а це  близько 40 га, із меж Міністерства оборони для можливості облаштування там сміттєпереробного заводу.

Якщо така згода буде, то тоді можна буде говорити із людьми, які проживають біля цієї території. Для нас важливим є погодження громади", - зазначила Ірина Маруняк.

Як писало Гал-інфо, сьогодні, 1 липня, на сесії Львівської міської ради депутати  не підтримали ідею міського голови Львова Андрія Садового про звернення до президента України та міністра оборони щодо виділення  землі на Яворівському полігоні для будівництва сміттєпереробного комплексу для Львова.

"За" проголосували 32 депутати, відповідно, забракло одного голосу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ