Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Якщо почнуть ремонтувати вул. Шевченка, ряснянці будуть відрізаними від світу, - депутат

У Шевченківському районі потрібно звести нову проектовану дорогу між вулицями Брюховицькою та Омеляна Ковча, що забезпечить додатковий перспективний виїзд мешканців Рясного із мікрорайону, розвантажить вул. Шевченка та дозволить мешканцям вулиць Холодна, Винниця та Кам’янка безпечно оминати залізничну колію. Із такою пропозицією виступила під час пленарного засідання сесії 16 листопада депутат фракції "Народний контроль" у Львівській міській раді Ірина Оршак.

"Уже два роки через запити та звернення у сесійній залі, у профільні міністерства, львівську філію Укрзалізниці намагаюся привернути увагу до відсутності пішохідного переходу через колію на вул. Брюховицькій, яку доводиться долати мешканцям вулиць Лукасевича, Винниці, Холодної, Кам’янки. Наразі безрезультатно. Також знаємо, що з Рясного є лише один перспективний виїзд - через перезавантажену транспортом вул. Шевченка, що перебуває в аварійному стані. В аварійному стані і міст на перетині Шевченка-Ковча. Якщо Шевченка закриють на ремонт, ряснянці узагалі будуть "відрізані від світу"", -  говорить Ірина Оршак.

Відтак, вона пропонує, вже у 2018 році передбачити кошти на створення проектно-кошторисної документації і капітальне будівництво перспективної дороги, що сполучатиме вулиці Брюховицьку та Омеляна Ковча через вулиці Лукасевича, Винницю і Холодну.

"Отримаємо додатковий виїзд із Рясного у сторону вулиці  Варшавської та проспекту. Чорновола, розвантажимо вулицю Шевченка, а мешканці мікрорайону Кам’янка зможуть обходити чи об’їжджати колію", - пояснила Ірина Оршак. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ