Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо Тимошенко 19 листопада відправлять у відставку, то 17 січня її ніхто не переможе, - Гриценко

"Рішення про відставку Кабміну зараз дозволить Тимошенко та її команді дуже легко уникнути відповідальності за свою діяльність", - заявив в ефірі телеканалу <<Рада>> голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, кандидат на пост Президента України Анатолій Гриценко, коментуючи бажання Партії регіонів ініціювати на цьому тижні відставку уряду.

 

"Я багато в чому не задоволений діями нинішнього уряду і не підтримую їх, але я проти того, щоб зараз відправляти Кабмін у відставку, - зазначив Гриценко. - Якщо вона працює, то нехай вже допрацює до завершення виборів і звітує про результат своєї роботи. А відставка зараз - це лише спосіб уникнути відповідальності за життя в борг і невиконання передбаченого бюджетом на поточний рік фінансування державних програм", - наголосив він.

Голова Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони не заперечує проти кадрових змін в уряді і готовий проголосувати за осіб, яких внесе Тимошенко, аби б вони лишень могли відповідально працювати.

"Вже майже завершується рік, а деякі державні програми й досі не профінансовані належним чином, - розповів Гриценко. - Кабмін набрав море кредитів, дав море зобов'язань, дозволив суб'єктам підприємницької діяльності брати кредити під гарантії уряду, наперед забрав з Росії плату за транзит газу, забирає у підприємств ще не зароблені податки і, мабуть, розраховує, що до грудня-січня він дотягне, а там хоч трава не рости. Я хочу, щоб трава росла і навесні. Тому нехай уряд допрацює до кінця і звітуватиме за свою діяльність. Нехай він стане першим урядом, який піде після звіту, а не зітхатиме з полегшенням, коли його відправлятимуть у відставку", - наголосив він.



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ