Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Якщо все добре, то дякуємо Бозі, якщо щось не так, то крайній міський голова, - Садовий про транспортну схему

Сьогодні, 11 січня, в коментарі Гал-інфо міський голова Львова Андрій Садовий визнав свою провину за незручності, завдані львів’янам через впровадження нової транспортної схеми у Львові, однак слово «вибачте» Андрій Іванович так і не сказав.

«Якщо ми говоритимемо про транспортну схему, то це найболючіший процес в місті, бо транспортна реформа стосується кожного мешканця. В нас не було жодних реформ, які б не мали відношення до кожного мешканця. Моя задача, щоб ці негативні моменти якнайшвидше були вирішені і мешканці мали задоволення від нової транспортної схеми», - сказав міський голова, відповідаючи на питання стосовно гнівних відгуків львів’ян про нову транспортну схему

За його словами, він дав час начальнику управління транспорту (Микола Жук), керівникам комунальних підприємств вирішити всі питання до кінця січня.

«Висновки про відповідність займаним посадам я буду робити тоді, коли проблема буде вирішена. Сьогодні що, всіх позвільняти? Що буде далі, адже питання не вирішиться?», - сказав Андрій Садовий.

Він також додав: «Я переконаний, що ми вийдемо на позитив. Це є складний процес, але інших варіантів немає. Ми не можемо вернути старе, бо його вже не існує»

Не почувши відповіді на питання, хто винен у транспортному колапсі 1 січня та хто мусить вибачитися за незручності, завдані львів’янам, ми повторили запитання Садовому – Хто повинен вибачитись перед львів’янами? Слова «вибачте » так і не почули. Натомість Андрій Садовий натякнув, що йому постійно доводиться вибачатися за все добре, що він робить для Львова.

«Насправді за всі проблеми у місті Львові відповідальна одна людина – це міський голова. Я завжди вибачаюсь перед львів’янами і за те, що дороги ремонтують, через що виникають незручності, і за те, що транспортна схема, можливо, не ввійшла так гладко, як би ми цього хотіли. Тому крайній завжди міський голова… Тоді простіше жити. Бо коли ти шукаєш крайніх, ну це не крайні… я винуватий. Якщо все добре, то дякуємо Бозі, якщо щось не так, то крайній міський голова. Така формула мене влаштовує», - сказав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ