Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо завтрашнє засідання ВРУ буде скликано відповідно до законодавства, то КПУ візьме в ньому участь — Олександр Голуб

Станом на нинішній день у представників Комуністичної партії України немає інформації про те, що завтра відбудеться пленарне засідання Верховної Ради України 6 скликання. Як повідомив у коментарі «Гал-info» нардеп від КПУ Олександр Голуб, «все ще може статися і пленарне засідання може й відбутися».
«Якщо сесійне засідання буде зібрано відповідно до всіх вимог чинного законодавства, буде зібрана відповідна кількість підписів, то я не виключаю того, що ми візьмемо участь у роботі Ради. Наразі БЮТ та НУ-НС хочуть зібрати сесію парламенту для вирішення власних політичних проблем щодо створення коаліції, і в такій сесії брати участь нам і недоцільно, і без потреби. Це їхні власні політичні проблеми і хай вирішують їх у партійних офісах. Юридично чинної сесії вони не організовують, тому в такому сесійному засіданні комуністи брати участі не будуть», — наголосив Олександр Голуб.
Нагадаємо, БЮТ та НУ—НС заявили, що завтра мають намір прийти на чергове пленарне засідання Верховної Ради України 6 скликання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ