Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Яна Клочкова зі скандалом вийшла з НОК України

Чотириразова Олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова прийняла рішення залишити пост глави Київського відділення Національного олімпійського комітету (НОК).

Про це знаменита спортсменка написала у своєму блозі на Українській правді.

За словами Клочкової, за минулий рік Київське відділення НОК реалізувало і взяло участь більш ніж в 30-ти проектах. Але на певному етапі вона зрозуміла, що "недостатньо просто доносити важливість спорту точково і прийняла рішення активно займатися розробкою і реалізацією власних проектів, які змогли б втягувати в процес цілі українські родини".

"Але вже на тому етапі я зрозуміла, що виконавчі органи НОК від мене чекають чогось іншого. Пізніше стало ясно, чого саме: проходок по подіуму як модель, що рекламує спортивну форму, і людини, яка б перерізала червону стрічку під оплески спонсорів НОК . Природно, це кардинально розходилося і розходиться з тим, як я бачу сьогодні свою місію. Протягом року роботи мені і моїй команді довелося у прямому розумінні слова сидячи на картонних коробках в орендованому на власні гроші офісі-кімнаті думати про реалізацію проектів. Саме з цієї ж причини доводилося уникати візитів журналістів та ділових партнерів в непрезентабельний офіс. Було соромно зізнатися, що у Яни Клочкової немає навіть власного столу, не те що б кабінету, який, до речі, обіцяють виділити по сьогоднішній день", - написала Клочкова.

За словами знаменитої спортсменки, спроби довести свою спроможність як спортивного менеджера в якості глави Київського відділення НОК виявилися не тільки не потрібні, але й вкрали багато часу, який можна було б використати з користю. "Саме тому я прийняла рішення піти із займаного мною поста глави КНОК і працювати на благо здоров'я українців вже в іншій системі координат. Впевнена, що це рішення, яке продиктоване бажанням робити добре свою роботу, вже найближчим часом принесе плоди і результати", - зазначила Клочкова.

ЛIГАБiзнесIнформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ