Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Янукович може заветувати проект Податкового кодексу, – прогноз Олега Медведєв

Малий та середній бізнес поквитається із владою на парламентських виборах. Про це сьогодні, 16 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив політтехнолог Олег Медведєв.

«За час перебування Януковича при владі відбулися найбільші виступи громадськості, що свідчать про те, що дії команди Януковича, Азарова та Тігіпка боляче зачіпають інтереси сотень тисяч громадян України. Тим більше, ми спостерігаємо, як дії влади реалізують свою передвиборчу програму з точністю до навпаки, адже якщо пригадати, то Янукович йшов на вибори, обіцяючи податкові канікули для малого та середнього бізнесу», - зазначив Олег Медведєв.

Він також сказав: «Судячи із дій провладної більшості, можна стверджувати, що вони цілеспрямовано не звертають уваги на масові протести. Фактично, новим Податковим кодексом передбачено перекладення податкового тягаря з великого бізнесу на середній та малий».

Експерт також не виключає можливості того, що Президент Віктор Янукович накладе на проект Податкового кодексу вето і поверне його на доопрацювання до Верховної Ради.

«Стосовно ж того, чи вплине прийняття Податкового кодексу на рейтинг Януковича, то, думаю, що суттєво не вплине, адже середній та малий бізнес вже відсахнувся від Президента, і це ми побачили на місцевих виборах. Ми бачимо, як Партія регіонів та Янукович сьогодні втратив у рейтингу та в рівні довіри. Це падіння рейтингу відбулося в такому соціальному прошарку, який є ключовим у суспільстві. Імовірно, малий та середній бізнес поквитається за таке рішення з владою на виборах до Верховної Ради. Навряд чи Віктор Янукович і його команда отримають хоч один голос від цієї категорії людей», - переконаний Олег Медведєв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ